A és a krém bemutatja:

Nagy Csókteszt

Szabad a Csók?

Íme, a tökéletes csók titka - Videó

Tudományos videót készítettek arról, hogyan kell jól csókolni. Ha eddig bizonytalan voltál, most megtudhatod, mi a titok!

A csókolózás, főként az első, nagyon kényes kérdés lehet. Nem egyszerűen az ajkak összeérintéséről szól, sokkal több kell ahhoz, hogy tökéletes legyen. Tudósok elkészítették azt a videót, amiből mindenki számára kiderülhet, milyen is a jó csók.

Töltsd ki a és a krém Nagy Csóktesztjét!

Tudd meg, mit árul el rólad, hogyan csókolsz, és nézd meg személyre szóló értékelésedet!

Hány éves korodban csókolóztál először?*
Válassz
Életkorod:
Válassz
Megye:
Válassz
Foglalkozásod:
Válassz
Nemed:
Kitöltöm a tesztet

Első lépés: jel. Nem kell szupermodellnek lenned ahhoz, hogy vonzó legyél. Ha nem vagy a leghelyesebb, akkor is eljuthatsz a csókig. Ha flörtölsz, sokkal nagyobb esélyed van rá, mint azoknak, akik csak a jó kinézetükre támaszkodnak. A szemkontaktus az első! Így tudathatod a partnereddel, hogy meg szeretnéd csókolni. Ez felel a kémia beindításáért is!

Második lépés: a közeledés. Kezdetnek hajolj a partnered felé, és hajtsd kicsit jobbra a fejed. Így csókolózik az emberek kétharmada. Mindenképpen csukd be a szemed, mert ilyenkor az agyadba oxigéndús vér jut, és a pupilláid kitágulnak.

Harmadik lépés: csak csináld! A gyors szájra puszi nem lenyűgöző. Inkább csináld hosszabb ideig. Az ajkakban több az ideg, mint a máshol a testünkben, így minél tovább tart egy csók, annál több boldogsághormon szabadul fel. Ha ezt megspékeled azzal, hogy pár másodpercre erősebben is odanyomod ajkad a partneredéhez, akkor még nagyobb hatást válthatsz ki. 

Kapcsolódó cikkek