A és a krém bemutatja:

Nagy Csókteszt

Szabad a Csók?

A 7 legnépszerűbb csókfajta: te mindet próbáltad már?

A csók a legnagyobb filmrendezőket is megihlette már, és fotósok százai próbálták megörökíteni világszerte azt a szenvedélyes érzelmet, ami mögötte húzódik. Nem meglepő, hiszen a csók az egyik legszebb dolog az életünkben: izgalmas, titokzatos és még azokat a dolgokat is elmondhatod vele a másiknak, amikre szavak sincsenek. De csók és csók között nagyon sok különbség van. Mutatjuk ezeket.

Szenvedélyes csók: Az egyértelmű number one

Egy ilyen csók sokáig megmarad az ember fejében, szívében. Egy váratlan pillanatban állj a szerelmeddel szembe, fogd meg a nyakát, nézz mélyen a szemébe. Legyél határozott, a nyelves csók pedig tartson legalább 20 másodpercig!

Töltsd ki a és a krém Nagy Csóktesztjét!

Tudd meg, mit árul el rólad, hogyan csókolsz, és nézd meg személyre szóló értékelésedet!

Hány éves korodban csókolóztál először?*
Válassz
Életkorod:
Válassz
Megye:
Válassz
Foglalkozásod:
Válassz
Nemed:
Kitöltöm a tesztet

Hollywoodi csók: Amire titokban minden nő vágyik

Nézz a párod szemébe pár másodpercig, majd fogd mindkét kezedbe az arcát, és csókold szájon. Ő is tudni fogja, hogy ez nem egy egyszerű csók, hanem egy jelentős, érzelmes pillanat, aminek segítségével szavak nélkül is szerelmet vallottál neki.

Az ébresztő csók: A Káma-szútrából

A Káma-szútra a szerelem tudománya, az emberi szexualitás kultúrájának ősi, szanszkrit nyelven íródott összefoglalója. Ebből ismerjük az úgynevezett ébresztő csókot, amiben, ha szerencséd van, már neked is volt részed. És lesz is még... A vágygerjesztő csóknak ezzel a változatával a férfi ébreszti kedvesét. "Mikor a férfi későn ér haza, megcsókolja az ágyon szunnyadó kedvesét, hogy ezzel tudtára adja vágyakozását". A tanítás szerint hasonló esetben a nő alvást színlelhet szerelmese érkezésekor, hogy ily módon "megismerje annak szándékát, és kiérdemelje becsülését."

FORRÁS: SHUTTERSTOCK

Vándorcsók: Ami még tovább hevíti a hangulatot

A klasszikus szenvedélyes csók mellé jól jön egy kis játék is, amivel még izgalmasabbá teheted az amúgy is túlfűtött pillanatot. Egy váratlan pillanatban szakítsd meg a csókolózást, és lassan vándorolj át a szerelmed nyakára, majd haladj lassan felfelé, egészen a füléhez. Itt időzz el egy kicsit, lágyan szuszogj bele, miközben beletúrsz a hajába, majd az egészet egy újabb szenvedélyes nyelves csókkal zárd.

Eszkimópuszi: Egy igazán érzelmes pillanatért

Ugye te is tudod, mi az az eszkimópuszi? Az eszkimók úgy csókolóznak, hogy éppen csak az orrukat érintik össze. Tegyél így a játék kedvéért te is: finoman dörgöld az orrod az övéhez. Ez egy kedves gesztus, amellyel az összetartozás érzését erősíted a szerelmedben, de aranyos megoldás búcsúzásnak is.

FORRÁS: SHUTTERSTOCK

Fogócskacsók: Igazi vadászoknak

Jó dolog játszani. Csókold meg a párod, amikor nem is várná, majd játékosan húzd el a szádat. Azt fogja érezni, hogy el kell téged kapnia, így a vadászösztönei is felélednek. Egy hamisítatlan macska-egér játék lesz belőle, és ha minden jól megy, a vadászat eredményesen sikerül...

Vámpírcsók: Hevesebb vérmérsékletűeknek

Egy szexi csók a nyakra, kisebb-nagyobb harapdálásokkal... Kell még erről tovább beszélni…?

Kapcsolódó cikkek